,,Am plecat să colindăm!”

Corul de Copii al ,,Așezământului Sf. Ierarh Leontie”, Rădăuți, a adus vestea cea bună a Nașterii Domnului Iisus Hristos la Reședința Patriarhală, joi, 20 decembrie; Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, apreciindu-le dragostea pentru tradițiile românești (colinde și portul popular) și oferindu-le daruri.

Și Echipa Pro TV a fost gazdă copiilor noștri; colindul sfânt și bun umplându-le sufletele tuturor celor prezenți, iar mai aproape de ținutul nostru, cei spre care colindătorii s-au îndreptat au fost membrii echipei TVR Iași și alți oameni dragi sufletului nostru, care ne-au fost alături pe parcursul anilor, care, de asemenea, au fost surprinși și bucuroși de oaspeți.

Transmitem, pe această cale, urări înveşmântate în pacea şi armonia Sfintelor Sărbători! Să intrăm în bucuria Nașterii Domnului care anticipează, încă de pe acum, bucuria pregătită nouă de Tatăl milostiv, la întoarcerea noastră Acasă, în harul iubirii milostive a Sfântului Duh, dimpreună cu toţi, în fericirea veşnică!

Fie ca sărbătorile ce se apropie să vă aducă speranţă în suflete, răsădită din pogorârea Mântuitorului pe pământ! Colindele și dangătul de clopoței să vă întețească candela dragostei şi să vă călăuzească paşii spre fericire şi mântuire! Să-L aflăm pe Cel Preabun născut în inimile noastre! Sărbători Fericite!