Andreea Şpetco – de la Aşezământul de Copii ,,Sf. Ierarh Leontie” din Rădăuţi – participantă la Campionatul de Canotaj pentru Juniori din Germania

Elevă în clasa a XII-a în cadrul Complexului Sportiv Naţional Orşova, Andreea Şpetco, cu vârsta de 18 ani, de la Aşezământul de Copii ,,Sf. Ierarh Leontie” Rădăuţi, a obţinut, până în prezent, o serie de medalii şi premii.

Canotajul a fost ţinta spre care s-a îndreptat tânăra încă din anii copilăriei, dorinţă concretizată în anul 2014, când, încurajată de cei care veghează asupra îngrijirii şi educării ei, a fost selectată și admisă la Complexul Sportiv Național Orșova.

Odată devenit realitate, visul nu a încetat să crească, alimentându-se de la un an la altul cu rezultatele optime obţinute la diverse concursuri de canotaj, organizate în ţară şi în străinătate.

Anul acesta, în perioada 20–21 mai, Andreea a fost selectată pentru Campionatul European de Canotaj, reprezentând România la Campionatul de Canotaj pentru Juniori, organizat în Germania.

În urma desfăşurării concursului, România a obţinut patru medalii de aur, două de argint şi una de bronz, pentru întreg echipajul participant, dintre care, echipajul de dublu vâsle feminin – avându-le ca participante pe Andreea Şpetco şi Amalia Bucu – clasându-se pe locul 11.

O felicităm şi îi dorim să propășească în lucrarea începută !