COMUNICAT DE CLARIFICARE !!!

Fiecare dintre noi parcurge o perioadă neprevăzută, resimțită într-o măsură mai mică sau mai mare de dificultate. Tot ceea ce reprezintă aşezământul în prezent este rezultatul unei strânse colaborări între membrii lui şi alte persoane din afara acestuia (care au dorit să ne susţină) și mulțumim lui Dumnezeu că până în prezent activitatea ne este rodnică.

Zilele acestea am tot observat înmulțirea transmiterii informațiilor în mediul online; multe dintre ele fiind departe de adevăr și producând tulburare. În acest sens, DEZMINȚIM o știre care a circulat în ultima perioadă pe seama Mănăstirii Bogdana și Așezământului de Copii ,,Sf. Ierarh Leontie” din Rădăuți, aceea că am solicita suport financiar urgent sau alimente din partea oamenilor.

Orice ajutor primit până acum a fost binevenit și a adus un plus de bucurie copiilor, iar cei care doresc să ne susțină o pot face în continuare, dar precizăm și lămurim că nu ne aflăm în situația de a nu le mai putea asigura copiilor hrana zilnică și cele necesare unei dezvoltări armonioase.

Vă mulțumim pentru atenție! Nădăjduim să fie bine! Cu Dumnezeu înainte!