Diplomă obţinută la Concursul „100 de exemple de bune practici în serviciile sociale din România”

În perioada 06 noiembrie 2018 – 07 decembrie 2018,  Ministerul Muncii și Justiției Sociale a organizat un concurs dedicat furnizorilor publici și privați de servicii sociale din România, în contextul anului aniversar al Centenarului Marii Uniri, anul în care România aniversează 100 de ani de la înființarea statului național unitar român.

Concursul „100 de exemple de bune practici în serviciile sociale din România” s-a adresat furnizorilor de servicii sociale publici și privați din România, care au înființat și dezvoltat servicii sociale, considerate modele de bună practică în domeniul în care activează și care au reușit cu profesionalism, responsabilitate și tenacitate să îmbunătățească calitatea serviciilor sociale oferite.

Fișele de prezentare a serviciului social transmise de către furnizorii publici și privați au fost evaluate de către Comisia de jurizare constituită la nivelul Ministerului Muncii și Justiției Sociale,  iar în urma evaluării au fost desemnate câștigătoare 100 de servicii sociale oferite de furnizori acreditați de servicii sociale din România.

Pe lista serviciilor sociale vizate pentru concurs a fost selecţionat şi Aşezământul de Copii ,,Sf. Ierarh Leontie”, Rădăuţi, înscriindu-se ulterior şi pe lista câştigătorilor, alături de alţi patru furnizori de servicii sociale din judeţul Suceava.