Educatorii din cadrul Aşezământului de copii ,,Sf. Ierarh Leontie” au continuat formarea profesională cu un alt curs de specializare

Luni, 14 mai 2018, educatorii responsabili de creşterea şi educarea copiilor şi tinerilor din cadrul Aşezământului ,,Sf. Ierarh Leontie”, Rădăuţi, au continuat formarea profesională cu un alt curs de specializare, respectiv ,,Copilul opozant sau agresiv – dincolo de etichete” – susţinut de un formator membru al Asociaţiei CIS IMPROVE Cluj-Napoca.

Cursul a inclus 10 ore de formare: activitate interactivă cu trainerul – lect. dr. CLAUDIA CRIŞAN, absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei (Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca) şi deţinătoare a titlului de dr. în psihologie cu Magna cum Laude, precum şi cu o expertiză de peste 10 ani în mediul universitar în sfera tulburărilor comportamentale la copii – şi s-a desfăşurat în incinta instituţiei.

Certificatul obţinut la finalizarea cursului este recunoscut de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale şi de Ministerul Educaţiei Naţionale, putând fi utilizat atât în ţară şi în UE.