Felicitări alese noilor absolvenţi, proaspăt studenţi!

Şi în acest an absolvenţii  clasei a XII-a, copii din cadrul marii noastre familii, se pot bucura de rezultatele reuşitei lor, care au venit ca o încununare a muncii lor şi a celor care au trudit alături de ei.

Sincere felicitări Laurei Oroşanu, care va păşi pe treptele Facultăţii de Medicină Generală de la Iaşi, cu media de admitere  9,52.

Felicitări pentru Larisa Dragomir – artista noastră – proaspăt studentă la Facultatea de Arte – specializarea Conservare şi Restaurare, Iaşi, pe care o rugăm să-şi dovedească în primul rând ei, că se poate.

O felicităm, dorindu-i curaj şi seriozitate Elenei Alexei – studentă la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi – FEAA – specializarea Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor.

Îl încurajăm şi îl felicităm şi pe Andrei Baciu, singurul băiat din această generaţie, viitor student la Facultatea de Kinetoterapie din cadrul Universităţii Ştefan cel Mare, Suceava.

Pe aceştia îi rugăm imperios ca aceste frumoase începuturi să aibă şi finaluri fericite, ca să poată ajunge oameni serioşi şi importanţi în societate, pentru că ei sunt convinşi că se poate!

Alţi doi tineri, Ioana Solovăstru şi Maftei Florin, absolvenţi de liceu, au ales să păşească în viaţă pe propriile forţe, angajându-se  în câmpul muncii. Şi acestora le dorim succes şi îi rugăm să nu uite anii frumoşi petrecuţi în această familie specială, şi de fiecare dată când le va fi dor să nu ne ocolească!

Aducem mulţumiri alese şi pioasă recunoştinţă şi rugăciune tuturor celor care au fost alături de noi şi de copiii noştri sub orice formă – profesori, voluntari, educatori, donatori şi binefăcători şi Vă asigurăm de toată aprecierea şi recunoştinţa noastră!

CU DUMNEZEU ÎNAINTE!