IVITAŢIE la Vernisajul expoziţiei de pictură ,,Forma și Culoarea – elemente ale educației estetice”

În cadrul proiectului finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN), proiect intitulat ,,Forma și Culoarea – elemente ale educației estetice”, se organizează a doua expoziție de acuarelă din acest an a tinerilor membri ai Atelierului de pictură ,,Vasile Popescu” din cadrul Așezământului de Copii „Sfântul Ierarh Leontie” Rădăuți, la galeria Cirus din Mediaș, str. Petofi Sandor nr. 9. Expoziția cuprinde o selecție de lucrări realizate în  tabăra de pictură organizată în cadrul aceluiași proiect, la Sibiel și Ațel (jud Sibiu).

Organizatorii, conducerea Fundației ,,Sfinții Ierarhi Leontie și Teodosie” din  Rădăuți și galeria Cirus, vă invită cu drag la vernisajul expoziției ce va avea loc vineri, 8 Septembrie ora 17:30!

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.