La mulți ani, dragi profesori!

Ziua profesorului şi a celor care activează în educație este sărbătorită anual, pe data de 5 octombrie, în toată lumea. Și cum aceasta este destinată a fi ziua specială de apreciere a cadrelor didactice, ne îndreptăm gândul spre toți cei care și-au adus aportul, de-a lungul anilor, în ceea ce privește educația copiilor noștri.

Le transmitem, cu acest prilej, mulțumiri îmbrăcate în recunoștință tuturor cadrelor didactice , cu deosebire, domnilor profesori implicați în educația copiilor de la Așezământul ,,Sf. Ierarh Leontie” din cadrul Școlilor Gimnaziale ,,Mihai Eminescu” și ,,Gheorghe Popadiuc”, precum şi domnilor profesori din cadrul Colegiului Naţional ,,Eudoxiu Hurmuzachi”, Colegiului Tehnic Rădăuţi şi Grupului Şcolar Agricol ,,Andronic Motrescu”, întrucât prin munca dumnealor culegem noi astăzi roadele educației copiilor noștri.

Totodată, instructorii educatori reprezintă o resursă absolut necesară, fără de care formarea şi consolidarea cunoştinţelor şi deprinderilor la beneficiarii instituţiei s-ar realiza cu dificultate, aceştia fiind responsabili de educația non-formală și informală a fiecărui copil din grupa pe care o au în grijă și urmărirea pregătirii temelor școlare, astfel încât le arătăm prețuirea eforturilor lor și pe această cale.

La mulți ani tuturor cadrelor didactice și multe realizări!