Mulţumiri echipei de experţi EOS KSI ROMÂNIA!

Primul modul de educaţie financiară susţinut la începutul lunii aprilie de către 5 team-leaderi de la EOS KSI România, divizia ieșeană, în rândul tinerilor de la aşezământ, le-a lăsat acestora o temă de lucru, care a fost evaluată vineri, 28 iunie 2019, în cadrul unui alt modul. De această dată, tinerilor implicaţi iniţial li s-au alăturat şi alţi doritori.

Cu acest prilej s-au remarcat 8 tineri cu reale valenţe în cele ale domeniului economic, care au asimilat cu uşurinţă cunoştinţele, reuşind chiar să le pună în practică şi să fie premiaţi.

În cea de-a doua parte a întâlnirii, li s-au prezentat celor prezenţi o serie de informaţii legate de viitorul lor profesional şi modalităţi de pregătire în vederea facilitării angajării, precum: principiile de bază pentru un bun CV, completarea propriului CV, primii paşi în căutarea primului job şi multe alte aspecte utile (toate informaţiile fiind cuprinse într-o Mapă a tânărului organizat, pe marginea căreia s-a şi lucrat).

Mulţumim echipei EOS KSI România, pentru timpul de calitate oferit tinerilor noștri și pentru atelierul de lucru optim organizat!