Participarea copiilor de la aşezământ la slujba de hram a Mănăstirii Bogdana

Prima zi din luna iulie a fost aşteptată cu drag și încântare, întrucât l-am sărbătorit pe ocrotitorul şi sprijinitorul Aşezământului de Copii, pe Sf. Ierarh Leontie. Cu acest prilej, copiii de la aşezământ au adus cu sine prinos de rugăciune comună și de mulţumire pentru toate binefacerile oferite întregii familii a așezământului și, totodată, au participat la slujba de prăznuire a hramului Mănăstirii Bogdana din Rădăuți, ,,Sf. Ierarh Leontie” – însoțiți de doamnele educatoare.

Trăirea a fost înălțătoare, încă din primele clipe, când așezați de o parte și de cealaltă a aleii ce duce spre mănăstire, copiii i-au întâmpinat pe ÎPS Părinte Pimen, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților şi pe PS Părinte Damaschin Dorneanul, Episcopul-Vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, continuând cu revărsarea de har din timpul Sfintei Liturghii.

Corul de copii al Așezământului ,,Sfântul Ierarh Leontie” a oferit răspunsurile în cadrul Sfintei Liturghii, iar la final, ca o încununare a momentului, a cântat o serie de pricesne.

sdr

sdr

sdr

dav

sdr

sdr

dav

sdr

sdr

dav

dig

sdr

sdr

sdr

sdr

dav

dav

 

dig

dav

sdr

mde

sdr

sdr

dav

dav

sdr

dig

sdr