Pentru o mai bună conlucrare..

Dragii noştri colaboratori-voluntari,

De-a lungul anilor, au păşit pragul Aşezământului nostru voluntari care şi-au arătat dorinţa de a ne sprijini în activităţile desfăşurate cu şi pentru copiii noştri. Fără a diminua importanţa muncii fiecăruia în parte, dar şi pentru a stabili un mod de lucru bazat pe respectul reciproc, suntem puşi în situaţia de a veni cu câteva clarificări necesare:

– regretăm neplăcerile create de către o altă echipă de voluntari, în special doamnei Gabriela Pepene, voluntar permanent şi fondatoarea Atelierului meşteşugăresc din cadrul Aşezământului de copii. Această echipă a folosit imaginile de la Atelierul meşteşugăresc fără acordul doamnei Gabriela Pepene, postându-le pe site-ul propriu. Sperăm că nu au dorit să-şi însuşească meritele muncii doamnei Gabriela Pepene şi că orice neplăcere a fost cauzată neintenţionat;

– fotografiile făcute în spaţiile Aşezământului pot fi folosite de voluntari pentru promovarea proiectelor acestora, numai cu consultarea prealabilă a conducerii Aşezământului şi fără a împiedica sau deranja activităţile desfăşurate de alţi voluntari;

– cei implicaţi în proiecte comune trebuie să fie împreună de acord cu materialele de promovare pe care doresc să le prezinte (prin orice mijloc de comunicare).

Având în vedere această situaţie neplăcută, îi rugăm pe cei care au preluat şi folosit imagini ale muncii celorlalţi voluntari, fără acceptul acestora, să remedieze imediat situaţia creată!

Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă asigurăm, pe mai departe, de respectul şi prietenia noastră!

logo Asezamantul Sf Leontie