PRO TV, ECHIPA ,,ROMÂNIA, TE IUBESC!” – lansare de carte la Așezământul de Copii ,,Sf. Ierarh Leontie” Rădăuți

Luni, 16 decembrie 2019, echipa emisiunii ,,ROMÂNIA, TE IUBESC!” (ProTV), formată din: Paula Herlo, Rareș Năstase, Alex Dima, Cosmin Savu și Paul Angelescu, împreună cu editura HUMANITAS, au lansat o antologie de fapte extraordinare văzute și vorbite în cadrul emisiunii (al doilea volum), denumită ,,ne FACEM BINE” – bestseller Humanitas la Gaudeamus 2019 – în sala mare a Așezământului de Copii ,,Sf. Ierarh Leontie” Rădăuți.

Copiii de la așezământ, personalul angajat și oameni din comunitate, care au răspuns invitației și care au dorit să participe, au apreciat valorile cuprinse în cartea ce a fost adusă în mijlocul lor, cât și pe cei care se străduiesc să arate lucrurile frumoase care se întâmplă în țară.

Un capitol din cartea ,,ne FACEM BINE” le este destinat copiilor noștri; pagini în care este cuprinsă activitatea desfășurată în cadrul așezământului și frânturi din istorisirile lor.

Cu acest prilej ne exprimăm bucuria de a-l avea ca prieten pe cel care a făcut cunoscută povestea noastră și care ne-a fost alături în repetate rânduri, ALEX DIMA și le adresăm tuturor membrilor emisiunii ,,ROMÂNIA, TE IUBESC!” mulțumiri îmbrăcate în RECUNOȘTINȚĂ!