Serbări de primăvară

Se spune că nu trebuie să avem o zi specială pentru a ne arăta recunoștința și prețuirea; atitudine pe care o putem adopta în fiecare moment al anului. Dar, dacă suntem onești, constatăm că lăsăm clipele să treacă fără să mai ținem cont de numărul lor, umplându-ne viețile cu preocupări fără oprire. De aceea, sărbătorile au menirea să ne încetinească ritmul și să ne amintească esențialul.

În acest sens, de 8 Martie, copiii au prilejul să-și bucure mamele sau – atunci când ele nu le pot fi în preajmă – pe cele care veghează la creșterea și educarea lor, într-un mod aparte: pregătindu-le daruri sau alte categorii de surprize pentru ziua destinată acestora.

Astfel, cu nerăbdare şi cu mari emoţii, copiii de la Așezământ s-au primenit în culorile primăverii şi au învăţat o serie de versuri şi cântecele adecvate momentului, lansând evenimentul în ziua cu pricina – printr-o serbare organizată de grădiniţa pe care o frecventează, ,,Sfânta Maria” Rădăuţi – și încheindu-l vineri, 10 martie 2017, după programul școlar  – printr-o altă serbare organizată acasă, în incinta instituției.

Pe lângă poezioarele și cântecelele care le-au încălzit inimile și i-au făcut să surâdă pe cei prezenți, aceștia s-au bucurat și de o scenetă: ,,Șase pui și o biată mamă”.