Surpriză primită ,,cu braţele deschise”

Se pare că minunatul anotimp pe care îl parcurgem ne surâde în continuare, aducându-ne prin intermediul sufletelor încărcate cu a lui căldură, prilejuri încântătoare şi amintiri de neuitat.

Astfel, prin bunăvoinţa doamnei Rodica Moroşanu – din cadrul Şcolii de Echitaţie ,,Cai de legendă” din comuna Horodnic de Sus – copiii cei mici de la Aşezământul ,,Sf. Ierarh Leontie” au avut parte de un sfârşit de săptămână de excepţie.

Şi cum aceste minunate clipe au fost aşteptate cu nerăbdare – fiind subiectul principal dezbătut în rândul celor vizaţi din momentul primirii invitaţiei – s-au strâns în după-amiaza zilei de vineri (03 august) în jurul microbuzului cu rucsăcelul în spate şi cu gândul plecat înainte.

Ajunşi la destinaţie, excursioniştii noştri au avut posibilitatea să se bucure de priveliştea care împrejmuieşte spaţiul cu pricina şi să descopere ,,caii de legendă”, să-i hrănească şi chiar să încalece sub atenta supraveghere a unor instructori experimentaţi.

Totodată, poneii au stârnit urale printre copilaşi, iar seria surprizelor s-a încheiat cu o sumedenie de jocuri şi dulciuri.

Îndreptăm mulţumiri, pe această cale, celei care a umplut de veselie chipurile copiilor noştri!