Tabără de pictură (ediția a II-a)

Fundația „Sfinții Ierarhi Leontie și Teodosie” desfășoară, în perioada 15 iunie-15 noiembrie 2017, un proiect complex de educație prin cultură intitulat „Forma și culoarea, elemente ale educației estetice”, proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Una din principalele activități cuprinse în acest proiect este Tabăra de pictură organizată în județul Sibiu, în localitățile Sibiel și Ațel, în luna iulie a acestui an.

Cei 15 copii-artiști, membri ai Atelierului de pictură al Așezământului de copii „Sfântul Ierarh Leontie”, însoțiți de mentorul lor, Vasile Popescu – artist plastic consacrat și dr. Mihai Zgondoiu, artist vizual în domeniile: desen, colaj, foto, video-instalații, performance, artă urbană, curator şi consultant artistic – participă la tabără, în care învață tainele desenului, vizitează muzeele din Sibiu, explorează împrejurimile, participă la prelegeri despre artă şi artiști.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

PROIECT CO-FINANŢAT DE: Administraţia Fondului cultural naţional