Tabără la Năvodari

O altă serie de copii care şi-au pregătit bagajele anul acesta au fost preşcolarii şi elevii de clase primare, îndreptându-se cu multă voioşie spre ,,locul de vis” al celor de vârsta lor şi nu numai – spre mare. Astfel, la începutul săptămânii precedente, la orele înserării, cei mici şi-au început ,,aventura de vacanţă” aşteptând, cu nerăbdare, în gară, semnalul trenului.

Se spune că plecările sunt mereu însoţite de nostalgie, dar când eşti înconjurat de un număr atât de însemnat de frăţiori şi surioare, sentimentele potrivnice îşi pierd din intensitate, întrucât ,,unde-s mulți, puterea crește” (14 fetițe și 16 băieței). Aşadar, cei 30 de copilași, însoţiţi de doamnele educatoare, s-au bucurat de şapte zile de bălăceală, înot, plajă, scoici, castele de nisip şi multe plimbări – în perioada 4-10 iulie 2018 – în staţiunea Năvodari.

Iar la întoarcere, osteniţi de drum şi cu miros de mare în păr, i-au îmbrăţişat cu căldură pe cei de acasă, dăruindu-le din preaplinul inimii lor amintiri necontenite.