Sfârșit de an școlar

Anul acesta lucrurile au stat diferit și în ceea ce privește festivitatea de sfârșit de an școlar. În formulă completă, ne-am adunat pe terenul de sport al Așezământului și ne-am bucurat împreună de rezultate.
O parte dintre copilași şi-au luat rămas bun de la grădiniţa pe care au frecventat-o, urmând ca din toamnă să ocupe băncile şcolii. Îndreptându-ne privirea în altă direcţie, pe o treaptă mai înaltă, zărim coroniţe şi diplome (pregătite aici la noi), şcolari şi şcolăriţe care au ajuns la poarta primei lor ,,Vacanţă mare”.
Nici elevii de clase gimnaziale nu au fost mai prejos, rezultatele şcolare de anul acesta fiind îmbucurătoare, iar de cealaltă parte, elevii de liceu au obţinut rezultate optime.
Felicităm copiii şi adresăm mulţumiri îmbrăcate în recunoştinţă cadrelor didactice din cadrul Școlilor Gimnaziale ,,Mihai Eminescu” şi „Gheorghe Popadiuc” precum şi domnilor profesori din cadrul Colegiului Naţional ,,Eudoxiu Hurmuzachi”, Colegiului Tehnic Rădăuţi şi Grupului Şcolar Agricol ,,Andronic Motrescu”, întrucât prin bunăvoinţa şi străduinţele dumnealor au fost înregistrate aceste rezultate!